De beste Americana-artiesten live in Meneer Frits
ma 8 mrt 2021

Eli Goffa (B) Duo

Dit concert werd gestreamed vanwege corona.

Het voert niet te ver om te veronderstellen dat Eli Goffa een van de allergrootste talenten is onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots een beetje bluesy en funky. Virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en gaat. Bovendien in staat om een publiek binnen de kortste keren voor hem te winnen en in te pakken. Enfin, bijna te veel superlatieven om in een persoon te verenigen. Toch is het zo.

Eli Goffa is een creatie van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas(BE). Opgegroeid tussen vaders stoffige platencollectie uit de jaren zeventig, raakte Eli voorgoed gepassioneerd door Americana muziek. Dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

"Eli Goffa live is een uiterst professionele show van een bijzonder talentrijke jongeman die met de juiste dosering de gevoelige snaar weet te raken, volwassen en vol gepassioneerde finesse, en vaak schroeiend van emotie." Aldus Steven Kauffmann in zijn recensie in het online magazine Rootsville.

Let op: dit is een concert uit ons archief.
Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.