De beste Americana-artiesten live in Meneer Frits
ma 15 feb 2021

Hidden Agenda Deluxe

Dit concert werd gestreamed vanwege corona.
Klik hier om de stream van dit concert te bekijken.

Wat krijg je als je een aantal Nederlandse drukbezette topmuzikanten bij elkaar zet die allemaal al van echte Americana hielden voordat iemand nog wist wat die term ging inhouden? Juist: Americana Deluxe.

Natuurlijk worden er covers gespeeld van hun favorieten, maar wat is er leuker om naast bekende en minder bekende covers ook eigen nummers te schrijven en te spelen waarvan je het publiek ziet denken: op welke LP van The Byrds, Little Feat,  Ry Cooder, CSNY, The Band, Los Lobos of JJ Cale stond dit nummer nou? Misschien wel helemaal niet dus, want het kan zomaar een Hidden Agenda Deluxe sound-alike zijn.

In April 2016 verschijnt bij Continental Record Services de debuut-CD “Pan Alley Fever” van Hidden Agenda Deluxe en daarna zijn BJ Baartmans, Eric Devries, Sjoerd van Bommel en Gerald van Beuningen, eventueel met gasten, te boeken voor een alt-country feestje deluxe. Als ze hun Hidden Agenda's tenmiste op elkaar kunnen laten aansluiten. Maar dan is een aansprekende mix van pure Rockabilly tot Folk en van Countryrock tot Blues ook gegarandeerd. Niet voor niets stond de band al jaren op festivals als de Parade en worden de mannen, naast hun eigen muzikale bezigheden, veelvuldig gevraagd als begeleiders door andere artiesten.

Let op: dit is een concert uit ons archief.
Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.