De beste Americana-artiesten live in Meneer Frits

Americana Mondays

Iedere twee weken speelt op de maandagavond een fantastische Americana-artiest op het podium van Meneer Frits. Internationale, maar ook lokale artiesten brengen je het beste van Americana, folk, blues en country.

★★★

Ad van Meurs

Met het overlijden in 2017 van Ad van Meurs is een bijzondere artiest met een groot muzikaal hart en een altijd nieuwsgierige kijk op muziekbeleving verloren gegaan. Om zijn filosofie in ere te houden, gaat deze zoektocht onverminderd door, waargenomen door muzikale en levenspartner Ankie Keultjes - van Meurs, die zich door de jarenlange, nauwe samenwerking inmiddels ook een kenner van het genre mag noemen.

★★★

Muziekgebouw Eindhoven

'Americana Mondays' vindt plaats in Meneer Frits, de Tweede Foyer of de Kleine zaal van Muziekgebouw Eindhoven, Jan van Lieshoutstraat 3, Eindhoven.

Kaartjes zijn te reserveren via het Muziekgebouw. Zie voor meer informatie de website van het Muziekgebouw.

De deuren gaan om 19:30 open, het concert begint om 20:15 uur en eindigt rond 22:00 uur, dus u zou normaal gesproken de trein naar huis nog kunnen halen. Het is ongeplaceerd concert, dus je kunt zelf je plekje aan een (sta)tafel kiezen. Om 23:00 uur sluiten de deuren van Meneer Frits weer. Muziekgebouw Eindhoven en Meneer Frits is op 5 minuten loopafstand van het NS-station. Voor een plattegrond van de omgeving zie het kaartje op deze pagina.

★★★

Plattegrond

Colofon

Fotografie: Ronald Rietman
Website: Bert Spin
Opmerkingen en/of suggesties graag per E-mail.